20 Ocak 2018 Cumartesi

Aydın’da Evrensel'le dayanışma yemeği yapıldı


 20 Ocak 2018 19:30
      Flip
Aydın'da Evrensel okurları ile sendika, siyasi parti ve demokratik kitle örgütleri temsilcilerinin katılımıyla dayanışma gecesi düzenlendi.

Aydın’da Evrensel'le dayanışma yemeği yapıldı

Aydın'da Evrensel okurları ile sendika, siyasi parti ve demokratik kitle örgütleri temsilcilerinin katılımıyla dayanışma gecesi düzenlendi.
Aydın'da gazetemizle dayanışma yemeği gerçekleştirildi. Gazetemiz okurları ile sendika, siyasi parti ve demokratik kitle örgütleri temsilcilerinin bir araya geldiği yemekte konuşan gazetemizin İzmir Muhabiri Özer Akdemir, “Halkın sesini duyurma ve haber alma hakkının tehdit altında olduğu koşullarda Evrensel gazetesine sahip çıkmak kendi sesinize sahip çıkmaktır” dedi.

Gazetemiz Evrensel’in insanca bir yaşam ve daha iyi bir dünya için mücadele eden işçi ve emekçilerin, kadınların ve gençlerin, ekoloji mücadelesi yürütenlerin, yaşam alanlarını savunan köylülerin gazetesi olduğuna dikkat çeken Özdemir, dayanışma için teşekkür etti.
Söz alan sendika ve demokratik kitle örgütü temsilcileri de gazetemizin yaptığı haberler ve köşe yazarlarının mücadelelerine yaptığı katkılardan örnekler vererek, dayanışmayı güçlendireceklerini belirtti. (Aydın/EVRENSEL)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İklim değişikliği tarımı vuruyor: Gıda fiyatlarında sıçrama uyarısı!

  01 Haziran 2023 07:00 Dr. Oğuz Tutal'ın araştırmasına göre Türkiye için en büyük tehlike kuraklık ve aşırı sıcaklar... Araştırma g...