4 Eylül 2020 Cuma

Gazeteci Özer Akdemir'den Bakan Fahrettin Koca'ya haklı isyan (ABC Gazetesi)

 

: "Annemin, babamın, yeğenimin canı 'Düzenli test yaptırıyoruz' diyenlerden değersiz mi? Bizler neden test yaptıramıyoruz?"

Gazeteci Özer Akdemir'den Bakan Fahrettin Koca'ya haklı isyan: "Annemin, babamın, yeğenimin canı 'Düzenli test yaptırıyoruz' diyenlerden değersiz mi? Bizler neden test yaptıramıyoruz?"

Gazeteci Özer Akdemir, annesinin Nevşehir'in Hacıbektaş Köyü'nde kanser hastası babasıyla birlikte yaşadığını ve bir haftadır halsizlik, tat -koku yoksunluğu, boğaz ağrısı, eklem ağrıları, aşırı terleme vb şikayetleri olduğunu belirtti.

Gazeteci Özer Akdemir, annesinin Nevşehir'in Hacıbektaş Köyü'nde kanser hastası babasıyla birlikte yaşadığını ve bir haftadır halsizlik, tat -koku yoksunluğu, boğaz ağrısı, eklem ağrıları, aşırı terleme vb şikayetleri olduğunu belirterek, "Test için ikisini de Kayseri'ye götürebilecek kimse yok. Annemin, babamın, yeğenimin canı 'Düzenli test yaptırıyoruz' diyenlerden değersiz mi? Bizler neden test yaptıramıyoruz?" diye sordu.

Gazeteci Özer Akdemir, sosyal medya hesabından kardeşinin Kovid-19 teşhisiyle solunum cihazına bağlı olarak Kayseri Şehir Hastanesinde yattığını annem ve yeğeninin ise temaslı olduğunu belirterek, "Test için ikisini de Kayseriye götürebilecek kimse yok. Herkes çekiniyor haliyle" diye yazdı.

'ANNEM, KANSER HASTASI BABAMLA BİRLİKTE YAŞIYOR'

Annesinin Nevşehir'in Hacıbektaş Köyü'nde kanser hastası babasıyla birlikte yaşadığını yazan Akdemir, "Bir haftadır halsizlik, tat - koku yoksunluğu, boğaz ağrısı, eklem ağrıları, aşırı terleme vb şikayetlerle hasta. Evde bulunan yeğenimde de aynı şikayetler var" ifadesini kullandı.

'TELEFONDA KORONA TEŞHİSİNİ DE DUYMUŞ OLDUK'

Hastalığın kanser olan babasına bulaş riski çok yüksek olduğunu yazan Akdemir, "Annemin http://tlf.la arayıp bu durumu da söylediği 112 Nevşehir servisindeki doktor ise belirtileri sorup "Sizinki Covid değil. Dinlenin geçer" deyip başından savmış. Telefonda Korona teşhisini de duymuş olduk!" dedi. Akdemir, Bakan Koca'ya, "Annemin, babamın, yeğenimin canı "Düzenli test yaptırıyoruz" diyenlerden değersiz mi? Bizler neden test yaptıramıyoruz? Bizleri ne zaman vatandaş olarak görüp hakkımız olan sağlık hizmetini sunacaksınız?" diye sordu.   https://twitter.com/ozer_akdemir/status/130178258883152281

https://abcgazetesi.com/gazeteci-ozer-akdemirden-bakan-fahrettin-kocaya-hakli-isyan-annemin-babamin-yegenimin-can-3576716?s=20  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İklim değişikliği tarımı vuruyor: Gıda fiyatlarında sıçrama uyarısı!

  01 Haziran 2023 07:00 Dr. Oğuz Tutal'ın araştırmasına göre Türkiye için en büyük tehlike kuraklık ve aşırı sıcaklar... Araştırma g...