29 Şubat 2020 Cumartesi

TTB’den Muhabirimiz Özer Akdemir’e haber araştırma ödülü


29 Şubat 2020 14:05

Eskişehir-Bilecik Tabip Odası 14. Basın Sağlık Ödülleri sahiplerini buldu. Muhabirimiz Özer Akdemir, Gazete Haberi-Araştırma Ödülüne layık görüldü.
 Özer Akdemir Evrensel'in 25. yıl etkinliğinde konuşma yaparken
Fotoğraf: Evrensel
Eskişehir-Bilecik Tabip Odası 14. Basın Sağlık Ödülleri sahiplerini buldu.Jüriden yapılan açıklamada Gazete Haberi-Araştırma Ödülü’ne gazetemiz İzmir Temsilcisi Özer Akdemir, “Önemli bir meslek hastalığı olan silikozis ile ilgili olarak yaptığı araştırma ve söyleşileri serimakaleler ile köşesinde yayınlayarak kamuoyunda duyarlılık oluşturması nedeniyle” layık görüldü.
Resim
İnternet Gazeteciliği Ödülü, “Yaklaşmakta olan iklim felaketine karşı kamuoyunu ısrarlı bilgilendirme çabaları nedeniyle” Yeşil Gazete’ye, Jüri Özel Ödülü ise Bianet’ten Yrd. Doç. Dr. Bülent Şık’a “Halk sağlığını korumak kaygısı ile gıda güvenliği, çevre sağlığı ve kanserojenlere karşıtoplumu uyaran yazıları nedeniyle” verildi. Yerel Basın Sağlık ödüllerinde günlük haber ödülü dalında gazeteci Ali Naki Erdoğan ile TV programcılığı dalında Meltem Karakaş’a verildi. (İstanbul/EVRENSEL)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İklim değişikliği tarımı vuruyor: Gıda fiyatlarında sıçrama uyarısı!

  01 Haziran 2023 07:00 Dr. Oğuz Tutal'ın araştırmasına göre Türkiye için en büyük tehlike kuraklık ve aşırı sıcaklar... Araştırma g...