25 Şubat 2016 Perşembe

VI. Halkın Hakları Basın, Sanat ve Dayanışma Ödülleri sahiplerini buluyor

Halkevleri 84. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında verilecek olan VI. Halkın Hakları Basın, Sanat ve Dayanışma Ödülleri 26 Şubat’ta sahiplerini bulacak

Halkevleri 84. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında verilecek olan VI. Halkın Hakları Basın, Sanat ve Dayanışma Ödülleri 26 Şubat’ta sahiplerini bulacak. Ödül töreni saat 19.30’da CerModern’de gerçekleşecek. Halkevleri’nin ödül törenine çağrısı ise şöyle:

Basın, Sanat ve Dayanışma ödüllerini bu yıl kalemiyle, fotoğrafı ile sanatı ile, direnişi ile halkın haklarına sahip çıkan dostlarımıza teşekkürlerimizin de bir ifadesi olarak bu ödülleri veriyoruz.

Ödül Töreni’mizde aramızda çok kıymetli konuklarımız olacak. Tutuklu Gazeteciler Can Dündar’ın annesi Öznur Dündar ve Erdem Gül’ün babası Ziya Gül aramızda olacak. (Perşembe günü serbest bırakılmaları halinde Can Dündar-Erdem Gül aramızda olacaklar) AKP tarafından ayakta şiir okuması yasaklanan şair Şükrü Erbaş, şiirlerini “ayakta” okuyacak. Barış bildirisine imza attıkları için Cumhurbaşkanı’nın hedefi haline gelen akademisyen arkadaşlarımız da orada olacaklar.

Doğruları yazdıkları ve yazdıklarının arkasında durdukları için işten atılan gazeteciler Kadri Gürsel ve Mehveş Evin de gecemize katılacak isimler arasında. Cumhuriyet Gazetesi yazarları Çiğdem Toker, Kemal Göktaş’da aramızda olacak. Birgün Gazetesi muhabiri Doğu Eroğlu, Evrensel Gazetesi muhabiri Özer Akdemir IMC TV’nin vurulan muhabiri Refik Tekin de gecemizde olacak.

IMC TV, DİHA, Sendika.Org, JINHA editörleri gecemizde yerlerini alacaklar. Suriye konusunda yazdığı kitaplar ve köşe yazıları nedeniyle AKP’nin hışmına uğrayan Hamide Yiğit de aramızda olacak. Kameraman arkadaşına canı pahasına sahip çıkan Kürtsat News’den Ferhat Mehmetoğlu gecemize katılarak bizlere onur verecek. Oyuncular Emre Canpolat, Levent Üzümcü gecemize renk katacaklar.
Ödül vermek üzere CHP ve HDP’li milletvekillerimiz, Korkut Boratav, 10 Ekim Aileleri, çeşitli sendika ve oda başkanlarımız ve yöneticilerimiz gecemize katılarak bizlerle dayanışma gösterecekler.
Sendika.Org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İklim değişikliği tarımı vuruyor: Gıda fiyatlarında sıçrama uyarısı!

  01 Haziran 2023 07:00 Dr. Oğuz Tutal'ın araştırmasına göre Türkiye için en büyük tehlike kuraklık ve aşırı sıcaklar... Araştırma g...